fn

welcome guyS!!!singgah + bace + like and paling important kasi follow!! blog itam putehh

DAH MASUK KASI LIKE CIKIT..TAKUT SYOK SENDIRI..HAHA

kongsi sattt...

salam...ermm...arini ari jumaat,petang...aku just duduk dpn laptop jekk,mlm td mmg memenatkan aku...mlm tu lah latihan nasyid,mlm tulah jgk aku wat assgmnt...smpai pagi,lbh kurg kul 5.30 pagi jgk lahh...alhmdulillah dah siap dah....tp ade lagi asgmnt nak kne siapkan niii....arini pun aku tido smpai tghari jgk kot...bgun jek,mandi n trus siap g solat jmaat...blik jek trus mkn..ingt nak siapkan asgmnt jekk..tp mate ni still nak tido jekk...gpon klu aku wat t mkin srabut jek..so bek aku tido rest puas2 mate ni...mlm t insy aku start buat k...aku try habiskan keje ni...tp xdelah sampai ke pagi sgt coz sok aku ade cermah koko..dari kul 8.30 pagi...seb bek lah 2 arini aku cuti dapatlah aku hbiskan mase siapakan keje...bile duduk sorg2 niii...trase rindu plk kat ayah aku,kmpong aku...suasne kmpong yg dingin tu..ala2 klu mlm cm genting tu..hehehe......aku hrp ayah sentiase sihat2 jek...kkcik aku pon ade rumah..xde lah aku risau sangt...aku kat sni bkn tuk sesaje main2...enjoy..tp aku kat sini nak jadi org yg blh bgune tok keluarge aku...salam

2 comments:

radhiah isa said...

u'r motivated man! I'm proud of u. rajin sungguh. hihi. keep it up nizam! =p

kyrul said...

huhuhu...pujuk aty-pjuk aty...hehe,tq freennn... :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...