fn

welcome guyS!!!singgah + bace + like and paling important kasi follow!! blog itam putehh

DAH MASUK KASI LIKE CIKIT..TAKUT SYOK SENDIRI..HAHA

ceciter-ceciter....

menang atau kalah itu sume adat pertandingan...yang menang diucapkan tahniahh dan yang kalah xpe mgkin tahun depan masih ade peluang tuk anda..termasuk skilas...alhamdullah..mlm semalam skilas da 5 kumpulan nasyid dari universiti lain sperti usim,upm,dan ums bertanding dalam pertandingan nasyid FENU 11...ermmm aku sebagai salah sorg ahli skilas "uitm" shah alam sedikit kecewa dengan pihak penganjur sbb byk masalah teknikal berlaku time mlm tersebut...masalah tu byk menjejaskan rata2 kumpulan nasyidd...eyela..mic kejap ok kejap x ok..so bnde tu mmg beri effect kpd setiap kumpulan...ermm.....

time skilas nak wat persmbahn,tibe mic tok gitar x berfungsi..hhrmmm...mmg ggu mood masing2 lh..nak2 juri yang kne tggu dalm 5 minit tau nak sttle kan sume tu...pastu time nynyi mic mcm biase..mcm2 bunyi pesawat yg datang...hrrmmm mmg kami sendiri x puas hati gan pihak penganjur...eyela..dari mlm sebelumnye tu dorg cam x serius dalm keje dorg...stage punye lah lambat siap tp hasilnye simple sesangt....lawa lagi stage sem lepasss....hrrmmm...n ade lah sorg mamat nii...time mlm tu punye lahhh belagak nak mampus...layan kami mcm adik2 dorg...bahase da x cam melayu cam keling jek...mmg aku pans mlm tu!!!membe2 sume benggang...

walaupun kami x berjaye brde dlm top 3,kami berpuas hati sebb sume mslah dan ape yang kami x puas aty tu da di komen oleh pihak juri (anggota hijjaz),mmg kami setuju sgt dengan pihak juri sbb pengurusan teknikal teruk sangt2,kami tahu tu dewan baru tp klu event camni mne leh jd camtu..persiapan da wat awl2 tp still cam niii jgk...mmg lah mrah juri,xpat nak kutip markah disebbkan effect dari maslah teknikal tuu....hrrmmmm....

hope klu ade sesape2 terase ngan sttmnt nii mintak maaf lahh...k..kpde phak penganjur tolong lebih serius ok......irama nasyid ttp kami perjuangkan!

aku tinggalkan korg ngan intro ptandingan kami..klu nak tgok lagu persembhn kami korg leh lah ekk lawati blog kumpulan skilas www.myskilas.blogsport.com

video

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...